Knude-kjolen er en af mine klassikere. Underdelen går ud i A-form som klæder rigtig mange. Selve det øverste af kjolen, hvor knuden er, sidder til, for ellers sidder den ikke ordentlig.

Her er kjolen syet op i et skøn retro mønstret øko-tex bomuldsjersey med elastan,

600,00 kr.

Sæt tilbud.

kjole +vaægfri strømpebuks 600,- skriv i kommentarfeltet hvilken strømpebuks du ønsker

Knude-kjolen er en af mine klassikere. Det er et mønster jeg konstruere for en del år siden, egentlig ud fra en gammel slidt t.shirt en kunde havde et ønske om at få lavet til en kjole. Den har så udviklet sig fra den lille str s, til en kjole det kan fåes i mange varianter.

Denne her lange model, er blevet en af mine yndlings. Underdelen går ud i A-form som klæder rigtig mange, men er du til en slank, lige op og ned, udgave så  er det også muligt at bestille det. Selve det øverste af kjolen, hvor knuden er, sidder til, for ellers sidder den ikke ordentlig. Skæringen sidder midt på brystet, for knuden skal helst sidde i solar plexus, så stråler knuden så smukt ud. Det gode ved den her model er at den giver plads til den store barm, men den giver faktisk lidt fylde til den lille barm.

Her er kjolen syet op i et skøn retro mønsteret øko-tex bomuldsjersey med elastan, men du har altid mulighed for at ønske den syet op i et andet stykke stof. Modellen har jeg  mulighed for at lave i s,m,l,xl,xxl,xxxl, der er syet op i s,m,l,xl

 

mønster

retromønstret blomster jersey

størrelse

s, m

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Lang knude-kjole med lille ærme.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *