Sol og sommer kalder på en skøn sol kjole. Derfor har jeg også lavet en udgave af knude-kjole som fungerer godt som sol-kjole. Den går op i nakken, og det kan faktisk nogle gange være godt, men det gør også at man sagtens kan bruge en med en lille cardigan over til langt hen på året.

Den her sol-kjole er syet op i et lækkert sort retromønstert øko-tex bomuld med elastan.

600,00 kr.

Knude-kjolen er en af mine klassikere. Det er et mønster jeg konstruere for en del år siden, egentlig ud fra en gammel slidt t.shirt en kunde havde et ønske om at få lavet til en kjole. Den har så udviklet sig fra den lille str s, til en kjole det kan fåes i mange varianter.

Dette er min sol og sommer model,

Underdelen går ud i A-form som klæder rigtig mange, men er du til en slank, lige op og ned, udgave så  er det også muligt at bestille det. Selve det øverste af kjolen, hvor knuden er, sidder til, for ellers sidder den ikke ordentlig. Skæringen sidder midt på brystet, for knuden skal helst sidde i solar plexus, så stråler knuden så smukt ud. Det gode ved den her model er at den giver plads til den store barm, men den giver faktisk lidt fylde til den lille barm.

Her er kjolen syet op i et skønt sort retro-mønstert øko-tex bomuldsjersey med elastan, og jeg har arbejdet med at kanterne er i farver der understøtter kjolens stof. kan du godt lide modellen, har du altid mulighed for at ønske den syet op i et andet stykke stof. Modellen har jeg  mulighed for at lave i s,m,l,xl,xxl,xxxl, der er syet op i s,m,l,xl,xxl

mønster

sort retromønster

størrelse

s, m, l, xl

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Knude-kjole soludgaven.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.