Velkommen her i shoppen

Udgivet: 18. maj, 2022

Ny shop og 15 års fødselsdag.

Velkommen her i min lille webshop. Jeg vil lige præsenterer mig selv, hvis det er første gang vi træffer hinanden. Jeg hedder Inge Kejlberg Tornvig og er kunsthåndværker. Jeg er uddannet på Designskolen Kolding i 99, på linie for Keramik og glas.

Jeg har arbejdet som højskolelærer, de seneste 15 år har jeg været selvstændig med butikken og brandet Porcelinge.dk. Først i Vemb, de seneste 4 år i Ringkøbing og siden februar på egen matrikkel i Staby, hvor jeg har værksted og værkstedsbutik.

Jeg arbejder fortrinsvis med beklædning, men håbet er at der bliver tid til igen at få fingrene i ler. Derfor er der også lavet en keramik kategori, som forhåbentlig også vil få produkter med tiden.

Lidt om mine tanker bag webshoppen.

Dette er ikke min første webshop, men jeg har en udfordring med dette “færdige produkt/læg i kurv system”. Derfor slog jeg min gamle webshop ihjel lige før Corona brød ud. Måske ikke det smarteste, men det gav bare ikke rigtig noget salg, og jeg glemte den hele tiden. Hvad jeg siden erfarede var at mange af jer, faktisk brugte den til at søge inspiration.

Derfor er der nu en shop med blog, så vi kan “snakke” lidt sammen. Her vil jeg forsøge at vise tips, ideer, nyheder mm. Men størstedelen af nyhedsopslag vil stadig foregår på min Instagram og facebook, så hop endelig derud og følg mig på Porcelinge.dk.

Når du går på opdagelse i min nye shop, vil du opdage, at du har mange valg og at der oftest ikke er syet op før du bestiller. Det dig muligheden for at være med til at bestemme.

Lidt om levering og bytte-ret.

Hvis du nu vælger at få syet en kjole i normal str og længde, så vil du have normal bytte-ret. Laver du en special bestilling, vil jeg fortælle dig i hvilken grad jeg tager dit personlige produkt tilbage. Eks. har du bare fået en kjole lidt længere, så giver jeg dig fuld bytte-ret, men er den nu syet meget kort og f.eks. i str.S foroven og str. xl forneden, så vil jeg give dig et bud på din returret, før vi går videre med bestillingen.

Generelt vil du få besked når jeg modtager din bestilling på forventet leveringstid. Har jeg travlt og skal den syes, kan det godt tage en uge eller lidt mere, så jeg vil opfordre dig til at være i lidt god tid hvis du skal bruge det til en speciel dag.

Jeg har ikke lagerstyring.

Jeg vægter at bruge min tid på at lave nye produkter frem for at gå og tælle strømpebukser mm, så derfor håber jeg at du bærer over med mig, når der indimellem vil være ting i rest. Jeg synes jo I skal have mulighed for at vælge imellem alle de skønne farvede strømpebukser.

Har du brug for hjælp?

Jeg holde meget af at træffe mennesket bag bestillingen, så jeg kan hjælpe med at træffe det rigtige valg. Er du i tvivl om hvilken kjole der mon klæder dig bedst? hvilken str. du skal vælge, hvilken farve bluse, strømper ect. du skal vælge, spørg mig endelig om det. Du kan ringe i alm. arbejdstid, ellers skriv en besked, mail, sms og vi aftaler at snakke sammen.

Jeg håber du får stor glæde af min nye “BLOG-SHOP” falder du over noget hvor du tænker, der gik den vist galt, så fortæl mig det , så er du sød.

Farverige hilser

Inge Porcelinge

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.